h11.jpg
 

Det här är Stadsliv Kiruna

Stadsliv Kiruna arbetar för en glad och levande stad. Målet med allt vi gör är att Kiruna ska vara en kreativ, inkluderande, inspirerande och glad plats att besöka och vara i, oavsett om du är Kirunabo eller besökare. Genom samverkan med verksamheter i stadskärnan, fastighetsägare, företagare, föreningar och medborgare ser vi till att med gemensamma krafter skapa liv i stan.

Vi håller koll på vad som händer i stan och vilket utbud vi har i vårt centrum och sprider information här på hemsidan och i våra sociala kanaler.


Under året planerar och arrangerar vi också olika evenemang. Evenemangen är gratis och för ALLA tack vare våra finansiärer och samarbetspartners som på olika sätt stöttar vårt arbete. Arbetet gör vi tillsammans för ett levande Kiruna.

Har du en idé eller tanke på vad som skulle göra Kiruna till en ännu bättre plats? Se formuläret nedan, vi skulle ÄLSKA att ha med dig i arbetet!

 


Projektledare
Kontaktuppgifter:

Emma Bergman

070-2413393

Emma.b@dinsamarbetspartner.seStadsliv Kiruna
Din Samarbetspartner

Föreningsgatan 9
981 31 Kiruna

 

 

Har du en idé?

Har du en idé på aktiviteter eller saker som kan förbättras? Vad kul! Fyll i formuläret här nedan så återkommer vi så fort vi kan.

Namn: *
Namn:
 
 
24088671922_27f9f65851_o.jpg
 

Din integritet är viktig för oss!

Din integritet är viktig för oss på Stadsliv Kiruna. I informationen nedan beskriver vi hur vi behandlar personuppgifter och annan information om dina rättigheter.