Bilder

Äntligen ligger alla bilder uppe! Ni hittar samtliga bilder från våryran under evenemang - våryran :)

Nu väntar jag bara på att få filmen från Våryran, mest troligt har jag den i min box imorgon.

3Z4A0077.jpg

Vad är nu på gång då? Närmast är det Stadskampen, Talang 2019 och Barnens hinderbana.

Tanken med stadskampen är att skapa gemenskap genom att man bildar ett lag och tränar tillsammans inför tävlingen, tävlingen är för alla både för arbetsplatser och privatpersoner. Lagen kommer få genomföra 5 grenar fysiska som strategiska mitt i centrum, man behöver vara 5st/lag och vi kan ta emot 25st lag. Förra året fick vi 19st lag att anmäla sig vilket är totalt 105 personer som valde att vara med och alla hade verkligen roligt. Alla lag representerade sitt företag, hur roligt är inte det? Nu ska jag upprätta en egen sida för Stadskampen där ni smidigt och enkelt kan anmäla er. Visst taggar ni?

Visst blir man glad över förra årets bilder?

Ha en fin dag alla!

/Marie

Agneta Magnusson